Offerte Stobbenfrezen

Offerte aanvragen

Let op: Ons offerteformulier is enige tijd buiten werking geweest. Heeft u nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact op met:0624505812

Met onze zelfrijdende stobbenfrees op een rupsonderstel van maar 89cm breed, kunnen we nagenoeg elke stobbe bereiken! Vul hieronder het offerteformulier in en u ontvangt van ons vrijblijvend een offerte!

Enkele aandachtspunten;

  • Onze standaard freesdiepte is 20 cm onder het maaiveld. Dit is voldoende voor het aanleggen van bijv. gazon of straatwerk. Wenst u een nieuwe boom te planten op de locatie van de oude boom, dan moet de stobbe zo diep mogelijk weggefreesd worden.
  • Stobbe moet bereikbaar zijn vanaf de openbare weg. Wij komen met een machine van 89x240 cm. Staat de stobbe op een lastig bereikbare locatie, bijvoorbeeld alleen bereikbaar door het huis heen, vul dit dan in bij opmerkingen.
  • De diameter van de stobbe moet opgemeten worden op maaiveldhoogte. Dit houd in dat u moet meten ter hoogte van de grond,gras of straatwerk.
  • Gelieve een foto bij te voegen, gemaakt van 3 à 4 meter afstand van de stobbe.
  • Opdrachtgever is verantwoordelijk voor het aangeven van ondergrondse obstakels, zoals kabels en leidingen. Bij het verwijderen van een stobbe tot een standaarddiepte van 20 cm onder het maaiveld is de kans erg klein kabels en leidingen tegen te komen. Wenst u de stobbe dieper weg te frezen is het aanvragen van een KLIC-melding aan te bevelen. Wij kunnen dit ook voor u verzorgen.
  • Vrijgekomen spaanders laten we ter plaatse achter, dit verteert prima in de grond of op een composthoop. Optioneel kunnen wij deze voor u afvoeren.

© 2021 Green Professionals door Webcart