Mechanische onkruidverwijdering

Offerte aanvragen

Aangezien het niet meer toegestaan is om als professionele gebruiker gif te gebruiken wordt er gezocht naar alternatieven. Om het onkruid te verwijderen is er een hele nieuwe aanpak nodig. Aangezien alle andere manieren minder diep doordringen als gif is het noodzakelijk de behandeling meerdere malen per jaar te herhalen. Zo wordt de wortel van de plant uitgeput en zal deze uiteindelijk de strijd opgeven. Erg belangrijk is om er tijdig bij te zijn met de volgende reinigingsronde. Voordat de plant weer nieuwe reserves aan kan gaan maken. De nieuwe Terrazza WeeDee borstel is speciaal ontworpen om onkruid en mossen uit de voegen van de bestrating te verwijderen. Deze borstel wordt toegepast op het Terrazza MC reinigingsapparaat.

Voor het verwijderen van het onkruid met deze borstelmachine rekenen wij een vaste prijs per vierkante meter. Boven een oppervlakte van 30m2 rekenen wij geen reiskosten.

Bent u geïntresseerd in een behandeling van uw straat met de Terrazza Weedee of wilt u samen met ons een plan opstellen om het onkruid voorgoed te verwijderen. Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in! 


Terug naar overzicht
© 2021 Green Professionals door Webcart